Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гого измамил Ева да излезе от стаята, за да почине

отпечатай новината

26.01.2014 09:01 | Видян 2186 пъти

Гого измамил Ева да излезе от стаята, за да почине

"Тези хора, трябва да ги наричам същества, които му приписаха какви ли не думи, случки… Нямам думи за тях. Той толкова ме обичаше, че ме измами – накара ме да изляза от стаята, за да почине". Това сподели в COOLt по bTV съпругата на почиталия Гого от „Тоника“ - Ева, пише БЛИЦ.Тя сподели, че най-тежкият момент за нея била диагнозата на мъжа й. „Знам кое предизвика тази болест, но няма да кажа. Не и сега“, допълни тя.

Ева деликатно намекна, че има „нещо“, което е провокирало болестта на Гого. Певицата разказа за една огромна кристална награда, която те спечелили от музикален фестивал в полския град Сопот. Купата тежала около 30 килограма. Един ден, съвсем ненадейно, сякаш от нищото, се счупил капакът й. Малко след това Гого се разболял. А после съвсем мистериозно изчезнала основата на тежката кристална купа. „Тя не може да се дематериализира току-така“, коментира Ева.

„Ти вярваш ли в такива неща, в чужди някакви намеси?“, попита я Петя Дикова. „Това, че са невидими за нас, не значи, че не съществуват“, отговори й Ева.

Тя и останалите трима от „Тоника“ – Милица, Ралица и Драго бяха категорични, че заради паметта на Гого ще продължат да пеят, да бъдат заедно и да радват почитателите им. Ева сподели, че в последните месеци, когато Гого вече не можел да говори, общували с букви - Гого кимал, когато тя му посочвала вярната буква и така "пишели" думи. Веднъж тя се разплакала, а той й написал: „Не плачи! Пей!“.

„Това и ще правя“, каза Ева. И заяви, че не иска повече да коментира минали истории, сплетни и клюки, свързани с нея, Гого и групата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !