М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

14-ти февруари с Орлин Павлов

отпечатай новината

27.01.2014 09:40 | Видян 1341 пъти

14-ти февруари с Орлин Павлов

Тази година, на 14-ти Февруари, София Лайв Клуб празнува троен празник! Трифон Зарезан, Св. Валентин и, разбира се, премиерата на най-новия български филм с участието на звездата за вечерта – Орлин Павлов.

Най–доброто от авторството на младия чаворник заедно с музикантите Борислав Бояджиев, Милен Кокушаров и Мирослав Иванов, както и специално подбрани парти ритми от винилите на DJ STEPHANE ще са подарък за всеки прекрачил прага на най-добрия клуб за жива музика у нас.

През Февруари Орлин ще се изяви и в концерта на оркестъра на Класик ФМ, събрал в една инициатива известни музиканти, които ще изпълнят песни от филмите на „Дисни“. Колаборациите в кариерата на Павлов прескачат и към киното. На 14-ти излиза и най-новият български филм на Ники Илиев „Живи легенди“. Премиерата на филма е точно в навечерието на американския празник, а главната роля е поверена на самия Орлин.

След 23.00 часа София Лайв Клуб ще събере в едно едни от най-любимите български актьори, певци и творци под звездния небосклон. Билетите са на цена 15 лева / за двама /, а на място вечерта за един човек 10 лева!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !