Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Български проститутки на Олимпиадата в Сочи

отпечатай новината

28.01.2014 15:10 | Видян 2089 пъти

Български проститутки на Олимпиадата в Сочи

Дни преди старта на олимпийските игри, български проститутки също се подготвят да заминат за Сочи, но не като зрители, а на работа, съобщиха от ТВ7. Доколко е възможно това и могат ли жриците на любовта да си позволят да заминат за олимпийската столицата?

Информацията, че родните жрици на любовта ще търсят късмета си в Сочи, буквално взриви интернет пространството. Според някои те отиват там сами, според други зад таз идея стоят сутеньори с цел грандиозна печалба.

Една от най-старите проститутки у нас Рени Иванова, обаче е на друго мнение. Тя смята, че едно такова заминаване е много трудно за осъществяване поради ред причини – нуждата от виза, от наемане на място, където да пребиваваш и естествено разходите за пътуването, които трябва да се оправдаят.

И така, кратка справка в интернет показа, че на родните труженички ще им е нужен солиден бюджет, за да отидат в Сочи. Само за самолетен билет те ще трябва да похарчат средно 1 400 лв., а най-евтината нощувка в олимпийския град ще им струва 90 лв.

Простата сметка и логиката водят Рени Иванова до извода, че дори български момичета да заминат за Сочи, то те ще са от по скоро "лукс компаньонки отколкото тези, които работят на улицата".

Освен че няма да заминат за Сочи обикновените български проститутки се оплакват и от криза в бранша. За това вместо в Сочи, те търсят препитание в Западна Европа, където на много места се работи легално.

Родните труженички се борят и с ред други проблеми – преследването от полицията, лошото отношение и пр. Идеята за криминализирането на клиентите на платената любов съвсем естествено се посреща остро от жриците.

Източник: fakti.bg

Снимка: tv7

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !