Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Гала краде теми на колеги

отпечатай новината

30.01.2014 09:30 | Видян 2157 пъти

Гала краде теми на колеги

Гала вече изнемогва в опитите си да привлече зрители за предаването си. Темите на сутрешното шоу толкова са се изчерпали, че водещата започва да повтаря това, което колегите й от други телевизии са правили. Най-новият проект, който плевенчанката подхваща, е да показва съдбите на българи, отдавна живеещи в чужбина, пише vsekiden.com.

Такъв тип предаване обаче стартира в ефира на Би Ти Ви преди повече от 10 години. „Другата България" на Георги Тошев представяше живота на нашенци, устроили се зад граница. Журналистът обикаляше от държава в държава и интервюираше на място българи и техните семейства. Националната телевизия също пусна шоу за сънародниците ни по света - „Часът на зрителите". Само че техният вариант беше с преки включвания по телефона или през социалните мрежи.

Сега и водещата на женски предавания се захвана да показва историите на БГ емигрантите. Първият участник беше Наско от разпадналата се музикална група „Импулс", който от години живее в САЩ. Рубриката в „На кафе" ще показва обаче не само „успелите", но и такива, на които не им е потръгнало в чуждите държави.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !