Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Алисия и Емануела в топ просташки скандал на годината

отпечатай новината

30.01.2014 16:30 | Видян 3127 пъти

Алисия и Емануела в топ просташки скандал на годината

Нелеп скандал, какъвто съвсем не подобава на звезди от техния ранг и под крилото на един работодател, взривиха подчинените на продуцента на „Ара“ Виктор Касъмов – Емануела и Алисия, съобщава Уикенд. Двете чалга диви, които за пред хората се пишеха приятелки се сдърляха като типични простакеси и си размениха свирепи обиди.

Тон в кокошарника нададе бившата жена на Валери Божинов. Бясна от близките отношения между колежката си и настоящата съпруга на футболиста Николета Лозанова, Алисия се изказа изключително некоректно по неин адрес.

„Какви сме били преди, си е за преди… Сега, ако я срещна, не знам дали и от колегиалност бих я поздравила. По едно време имахме нормални отношения, но тя не е човек. Пред мен говори едно, а зад гърба ми говори друго и то непрекъснато, нека хората да знаят каква е“, изсъска Ася.

Според хора в продуцентската им компания Алисия намразила колежката си, задето не проявила състрадание и не взела нейната страна, когато плеймейтката Николета застана помежду им с Божинов. Алисия обаче изпушила емоционално, когато някой й подхвърлил, че конкурентката й планира да се изгаври с нея като снима Николета в новия си клип чиито снимки бяха в сряда.

„В моите очи тя не е откровен човек. Поздравява те и ти казва колко хубаво парче си направил, а веднага зад гърба ти ще каже точно обратното и други кофти неща. Не я харесвам. Няма и никога да направя дует с нея, нищо че работим заедно“, заби и втори нож в колежката си Алисия.

Обвинената в лицемерие и интригантство Емануела не остана длъжна и продължи селския панаир, който отсега е фаворит за топ скандал на годината в попфолк жанра. „От кога кюфтетата и кофите за боклук имат гръб?! Така че няма как да говоря зад гърба им“, кратко, точно и ясно обяви какво мисли за душманката си изпълнителката на „Нямам забележка“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !