Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джоко Росич все още с опасност за живота

отпечатай новината

31.01.2014 12:00 | Видян 1745 пъти

Джоко Росич все още с опасност за живота

Правнучето на Джоко Росич пропътува хиляди километри от Калгари до София, за да вдъхне живот на дядо си, научи Всеки ден. Малкият Бранко е едва на 5 години и за пръв път е близо до видния си родственик. Още през лятото щерката на Джоко Ирина обещала на баща си, че ще го докара през лятото. Критичното състояние на актьора обаче докарало фамилията от Канада месеци по-рано.

Днес Ирина е неотлъчно в болничната си стая до баща си. Близките на легендата на родното кино са наложили пълно вето на информацията за здравето му и настояват от „Пирогов" да не се изнасят никакви данни.

Джоко Росич е контактен, реагира на присъствието на близките си, но състоянието му е променливо. Усмихва се, но все още не може да говори. Често губи съзнание, а вечер се налага отново да го поставят на командно дишане, разказват приятели му. Опасността за живота на известния актьор още не е напълно преминала, но медиците се надяват след тежката операция да няма поражения и да го възстановят напълно.

Дъщерята на Джоко, съпругът й Христо и правнучето ще останат в България, докато легендарната кинозвезда се възстанови напълно. Наследничката на двуметровия каубой Ирина също е завършила ВИТИЗ. Започва като актриса в Плевенския театър, а родното кино запечатва няколко нейни роли във филмите „Като песен"и „Два диоптъра далекогледство". По време на прехода емигрира в Канада заедно със съпруга си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !