Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Любо и оперираният му нос завръщат в "Сблъсък"

отпечатай новината

01.02.2014 09:00 | Видян 2819 пъти

Любо и оперираният му нос завръщат в

След като легна под ножа за да оправи здравословен проблем с носа си, Любомир Жечев се завръща на ринга на „Сблъсък”, пише БЛИЦ. Любимецът на публиката бе отстъпил за кратко мястото си на оперния певец Юлиан Константинов, водещ на култовото шоу в неделя.Десет дена бяха необходими на победителя в Къртицата, за да се възстанови напълно. Тази събота, зрителите ще станат свидетели на неговото завръщане на екран. Той ще бъде справедлив рефер на ринга по актуалната тема „Оправдано ли е окупирането на университети с политически искания?”.

В подкрепа на студентите с политическа позиция ще застане преподавателят от НБУ проф. Пламен Цветков, а до него във втори рунд ще се качи активният около протестите блогър Георги Палпурин. В отсрещния ъгъл, против нарушаването на демократичните права на студентите да посещават лекции, ще се изправи златната флейта на България Кристиян Коев. До него във втори рунд ще застане доцент Дарина Григорова, преподавател в Софийския университет.

Неделният „Сблъсък”, с водещ Юлиан Константинов, ще търси отговор на въпроса „Допустимо ли е да пазиш дома си с оръжие?”. Опоненти по темата ще бъдат политикът Калина Крумова и юристът Златина Хаджипанайотова, срещу журналиста Виза Недялкова, подкрепена във втори рунд от психиатъра д-р Веселин Герев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !