12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Стани богат се завръща в ефира  

отпечатай новината

03.02.2014 09:45 | Видян 1191 пъти

Стани богат се завръща в ефира  

Една от най-вълнуващите телевизионни игри – Стани богат, се завръща в ефира на Нова с нов сезон, нова кауза и нови професионалисти. На 10 февруари, точно в 20.00 ч., лицето на предаването – водещият Ники Кънчев, отново ще постави начало на шоуто. А играта в Стани богат този сезон ще започне с две основни мисии – да събере най-добрите и да постави благотворителността на ново ниво. Този сезон предаването ще мине под мотото Сезонът на професионалистите.

На стола на богатството ще сяда двойка доказани професионалисти – хора, утвърдили се като най-добрите в своята област. Артисти, спортисти, лекари, обществени личности и много други ще играят в екип и ще отговарят на въпросите, за да докажат, че двама души винаги могат повече, но и за да допринесат за една благородна кауза.

След предишния благотворителен сезон, събраните средства от който се използват за стипендиантската програма за деца, лишени от родителски грижи с изявен спортен талант, тази година предаването ще постави началото на социалното предприемачество.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !