Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Нов мъж между Емилия и Анелия

отпечатай новината

13.09.2008 09:00 | Видян 34974 пъти | Гласували 5

Нов мъж между Емилия и Анелия

Каква е истината за отношенията Ви с Анелия и Емилия, за които толкова се говори в последно време?

Чух какви ли не версии напоследък. Явно темата е доста интересна. Всъщност, аз не се познавам с Емилия. Всичко, което се изписа, е някаква гадна интрига, породена от поредния медиен слух. Музикален дует между мен и нея няма да има. Никога не е ставало въпрос за такова нещо. Сега стартирам като изпълнител и подобни интриги не са добре дошли за мен.

Наистина ли Анелия е ревнувала от нея?

Това са глупости. Мисля, че вече на всички е ясно, че с нея сме много добри приятели от почти четири години. Запознанството ни датира от кандидат-студентските изпити в Музикалната академия.

Какво е мнението Ви за нея?

На първо място тя е страхотен човек. Радвам се, че имаме такова истинско приятелство. Като артист – изпълнител няма смисъл да говоря за нея. Тя се е доказала. Всеки, който я е слушал, знае за какво става въпрос.

А какво мислите за Емилия?

Казах вече – не я познавам. Няма какво повече да коментирам.

С кои други известни певци поддържате контакт?

С доста от тях имаме добри отношения – чисто колегиални. В графата приятели слагам Йоанна от Дийп Зоун Проджект и Крум.

Анелия Ви е супер приятелка...Как обаче се отнасяте към фолка?

Не съм от попизпълнителите, които по цял ден плюят по този или онзи жанр. Всичко зависи от авторите. Примерно Велислав Драганински е ужасно талантлив, истински творец. Спокойно може да пише и за поп, и за фолк. Колкото до фолкпевиците, има шест – седем, които имат невероятен глас. Правят хубави песни и клипове.

А мнението Ви за силикона?

Всеки трябва да изглежда така, както иска. В силикона няма нищо лошо, стига да е направен естетически добре и да не се залага основно на него. Знаем, че има доста такива случаи, но хубавото е, че хората вече го разбират.

Има ли интерес към Вас след Мюзик Айдъл, освен покрай Анелия?

В момента за мен всичко се завърта. В ефира вече е радио сингълът ми Тръгваш ли. Попадна в Топ 20 на най-излъчваните парчета по БГ радио. С Графа работим по новата ми песен. Предстои и заснемане на видео към нея. Там ще има големи изненади...

Какви?

Засега няма да издам. Само ще кажа за пореден път, че не става въпрос за дует с Емилия. Ще разберете за какво иде реч, когато му дойде времето. Скоро ще е. Важното е да се прави готина бг музика.

Виждате ли се с айдълите?

Няма как да се виждаме непрекъснато. Чувам се често с Шанел и Деница. С Нора и Ясен учим заедно и сме добри приятели. Елена пък ми обеща с Тома да ми готвят. Не знам как ще се справят. С Елена сме учили в един клас. Тогава беше гордостта на всички преподаватели, най-примерната. Най-голямото сладурче от Мюзик Айдъл е Шанел. Тя ми е най-голямата слабост от всички участници. Засякохме се в заведение във Варна и ми стана супер приятно.
Разкажете повече за личния си живот!
Нямам време напоследък. Предпочитам да работя. А пък хобито ми е професия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !