Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Алисия: Николета не може да продължи след Ники

отпечатай новината

04.02.2014 13:00 | Видян 4212 пъти | Гласували 2

Алисия: Николета не може да продължи след Ники

Екипът на предаването "Усещане за жена" по TV7 проследи един ден на Алисия. Денят на изпълнителката на хита "На кръгъл час" започва с обилна закуска и задължителна тренировка. За да поддържа перфектната си форма, Алисия тренира по пет пъти седмично, но не спазва специален хранителен режим.

Никога не съм крила, че имам две пластични операции – на бюста и на носа, каза Алисия по повод на постоянните спекулации относно хирургичните и козметични интервенции, на които се е подлагала.

Тя потвърди, че Ники Михайлов е мъжът, който я обгръща в новия й клип към песента "Пак съм тук". По повод острите реплики, които си прехвърлят с водещата на "Поверително от N.L." Николета Лозанова, Алисия каза, че не се интересува от нея. Аз съм продължила живота си след Валери Божинов, но явно тя не е продължила своя след Николай Михайлов, след като все още се занимава с мен, заяви Алисия.

Певицата сподели, че отдавна планува да направи собствена модна марка, и се надява скоро да реализира тази своя мечта.

Фолк изпълнителката разкри, че тайната на красивата й и сияйна кожа е в специална козметична процедура в основата, на която е извличането на кръвна плазма.

Източник: blife.bg
Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !