Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Шон Пен и Чарлийз Терон плануват брак

отпечатай новината

05.02.2014 16:30 | Видян 1939 пъти

Шон Пен и Чарлийз Терон плануват брак

Само преди няколко дни фотограф засне Чарлийз Терон и Шон Пен като хора, които отдавна са заедно, пише dnes.bg. Всъщност актьорите обявиха официално, че са двойка само преди три месеца, но вече мислят за сватба. Въпреки че са близки от скоро, Пен вече се премести да живее с актрисата и двегодишния й осиновен син Джаксън. Двамата говорят и за сватба.

"Шон е лудо влюбен в Чарлийз - каза близък до двойката пред сайта "Радар онлайн". - С нея той е напълно различен, тя изважда нежната и весела страна, за която мнозина не подозират. Тези, които не го харесват, биха се изненадали да видят този обикновено намусен човек как си играе засмян в двора на къщата с Джаксън."

Двамата говорят за брак от няколко седмици. Чарлийз Терон не е искала да се омъжва, но си е променила мнението, след като е видяла колко добре се разбира Шон Пен с Джаксън.

За близикте на Шон Пен бързото развитие на връзката им не е изненадващо. Двамата се познават отдавна и винаги са били приятели. Шон Пен, който има две деца на 23 и 20 години от брака си с Робин Райт, планира също да осинови Джаксън, ако сключат брак.


Източник:  Фимейл фърст, БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !