Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

"Ред Хот Чили Пепърс" свирили с изключени китари на Супербоул

отпечатай новината

05.02.2014 17:55 | Видян 1585 пъти

"Ред Хот Чили Пепърс" са "свирили" с изключени китари на Супербоул,пише БЛИЦ. Днес новината бе потвърдена официално от групата. Басистът Флий потвърди официално съобщение на сайта на бандата, че са излезли на сцената в почивката на най-гледаното телевизионно събитие в САЩ - футболните финали Супербоул, с изключени китари.

Групата бе гост в изпълнението на основната звезда на шоуто Бруно Марс. Спектакълът привлече рекордна аудитория тази година, събирайки 115.3 милиона зрители пред екраните.

"Бяхме помолени от Националната футболна лига (НФЛ) и Бруно да изпълним песента си Give It Away на Супербоул, ни беше обяснено, че вокалите ще бъдат на живо, но басът, барабаните и китарата ще бъдат записани предварително. Разбирам съображенията на НФЛ за това, имайки предвид, че разполагат само с няколко минути да подготвят сцената, има милиарди неща, които може да се объркат и да развалят звука за хората на стадиона и тези пред телевизионните екрани. Нямаше място за спор по този въпрос, НФЛ не иска да рискува шоуто им да бъде развалено от лош звук, точка."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !