Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ивана отпразнува 45 със стриптизьори

отпечатай новината

06.02.2014 17:50 | Видян 3268 пъти

Ивана отпразнува 45 със стриптизьори

Щур купон заформи за 45-ия си рожден ден Ивана в заведение край Пловдив, съобщава "Уикенд". Навръх празника си певицата на народа пя в дует със сръбската звезда Неда Украден, а от приятелите си получи незабравим подарък – огромна торта и незабравимо преживяване със стриптизьори.

Празненството за айтозлийката започна още през нощта срещу 31 януари. Тогава по инициатива на бузукарката Стояна, точно в полунощ в дома на звездата цъфна цял оркестър. Купонът продължи до сутринта с песни и танци, а после заваляха обаждания и есемеси от приятели и роднини. Имаше и хиляди честитки във фейсбук страницата на изпълнителката.

Все пак голямото празнуване остана за вечерта на 31-ви. Певицата на народа събра най-близките си в заведение край Пловдив, където специален гост бе сръбкинята Неда Украден. Юголегендата, естествено, се скъса от поздрави за рожденичката, а по някое време я покани и за дуети.

За радост на всички присъстващи в ресторанта Неда и Ивана изпълниха съвместно няколко песни, сред които и тоталния хит на нашенката „Нещо нетипично“. Парчето прозвуча и на български, и на сръбски, тъй като оригиналът му е именно на Украден.

Точно в полунощ Ивана духна свещичките на празничната си торта, а след това дойде редът на изненадата – еротично шоу на стриптизьори, Айтозлийката се наслади на подаръка си, седнала на стол в средата на сцената.

Полуголите мъже се кършеха в скута на звездата,а тя смело им буташе банкноти в препаските. По някое време към оргията се присъедини и бузукарката Стояна, която също извади пачка и започна да раздава пари на голите мъже. Финалът на празненството бе в пловдивска дискотека. Там Ивана също грабна микрофона и пусна гласа си за радост на многото зрители.

 

Снимка: senzaciq.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !