Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Тити Папазов: Не знам коя е Рут Колева? И защо трябва да знам!

отпечатай новината

07.02.2014 10:20 | Видян 3522 пъти

Тити Папазов: Не знам коя е Рут Колева? И защо трябва да знам!

Нов повод да се разпени в типичния си стил намери Тити Папазов в скандалното изказване на Рут Колева срещу българите, което публикува във „Фейсбук” , пише blife.bg. „Коя е тази Рут Колева? Пеела, дочух. Да не би да е Мария Калас и аз да не съм разбрал. Тя стана известна с това, че плюе българския народ, а не с някакви песни”, запита пръв актьорът Сашо Дойнов. Доста по-краен от него обаче бе Тити Папазов, който дори гостува в сутрешно предаване, за да се изкаже по темата.

„Може да ми се смеете, много да ми се смеете, но и аз не знам коя е Рут Колева! И защо трябва да знам?  Не можеш да си толкова негативен към нацията си. Който не харесва България, нека замине в чужбина. А да остави другите тук да се борят със свои средства с трудностите, не да им крещи от чужбина и да им размахва пръст, обиждайки ги. Само че сред известните в чужбина аз не зная с какво е известна Рут Колева.

И не искам тя да ми формира мнението и да ми дава акъл. Марш от България”, разбесня се треньорът на баскетболния отбор на „Левски”. Преди дни Рут написа, че българите все сме недоволни от всичко, от нас бъка негативизъм, злоба, не можем да сме щастливи, мразим циганите и гейовете и още две педи обвинения.

Мъжете биели жените си, а тези, които не ги бият, били гейове, според джаз певицата. Самата тя била омерзена от сънародниците си, защото не оценявали нейните постижения. В момента Рут е на почивка на остров Бали и не можа да отговори в ефир на Тити Папазов, което още повече го ядоса.

„Как не я е срам да се вее на Бали и да дава акъл на хората, които тук се чудят какво да ядат”, побесня най-бързо говорещият нашенец.


Източник: pik.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !