Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тони Стораро разхожда екстравагантни обувки

отпечатай новината

07.02.2014 12:40 | Видян 2458 пъти

Тони Стораро разхожда екстравагантни обувки

Тони Стораро, който досега винаги е залагал на по-класически тоалети и аксесоари, напоследък леко изневерява на стила си. Звездата на Diapason Records вече няколко пъти е забелязван да се появява на различни мероприятия, издокаран в шикозни шарени обувки.

Човекът-глас закупил екстравагантен чифт обуща от Мариела, която е вносител на луксозна марка. Тя е една от близките приятелки на Азис, който, разбира се, също притежава от нейните обувки. Изпълнителят на „Ти не си родена за сълзи” признава, че по принцип не обича да експериментира особено много с визията и стайлинга. Обикновено залага на класическите цветове и най-вече предпочита черното и бялото. Виждайки обаче пъстроцветните чепици, много ги харесал и веднага ги купил. Дълго време не се „престрашил” да ги обуе, но от две седмици вече няколко пъти е забелязван с тях по време на свои участия и на различни събития.

„Обувките са много елегантни, но може би, защото хората не очакват от мен да се появя с нещо такова и като ме видят, забелязвам как погледите им автоматично се заковават в краката ми.”, сподели с усмивка Тони. „В интерес на истината, обувките стоят страхотно на сцената и пред камерата.”, допълни още хитовият певец.

За разлика от нестандартните хрумвания, които прилага във визията си, що се отнася до музиката Тони Стораро не смята да изневерява на стила си и обещава съвсем скоро да зарадва почитателите си с много нови песни. Освен това, той вече е на самия финал по създаването на своя тринайсети пореден албум, който съвсем скоро ще бъде на музикалния пазар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !