Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кучкова: За оферта 100 000 бих си помислила

отпечатай новината

09.02.2014 09:05 | Видян 4156 пъти

Кучкова: За оферта 100 000 бих си помислила

Новата Мис Плеймейт Елена Кучкова ще размисли сериозно дали да се отзове на офертата "секс за една нощ", ако от другата страна стоят 100 000 лева, разказва БЛИЦ. Това заяви миската пред ококорените очи на Сашо Диков в предаването му по Нова телевизия.Кучкова си призна, че е отхвърляла няколко предложения от мъже с възможности за няколкочасово забавление срещу 10 хил. лв.

"За мен сега е много рисковано, медиите се нуждаят от много неща, за да пишат. Откъде да знам, може медиите да ги пускат тези оферти, за да се вържа. За оферта 100 000 бих си помислила. Трябва да си знаеш цената, а 100 000 са голямо изкушение", призна Кучкова.

Тя потвърди, че няма задръжки в леглото, но отрече да е заявявала, че обича мръсен секс. "Правя все хубави неща. Не съм казала буквално, че обичам мръсния секс, медиите го украсяват. Казах, че нямам задръжки. Ако си паснем с партньора, какво лошо има?Имала съм връзки, в които са ме глезели, подаръци, но оферти с непознат, не. Аз държа на връзките, на отношенията. Важното е на хората да им е хубаво, когато са заедно, вече глезенето е плюс", коментира още Кучкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !