Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Поли Генова празнува рожедн ден в клуб

отпечатай новината

11.02.2014 14:40 | Видян 1331 пъти

Поли Генова празнува рожедн ден в клуб

По случай празника си Поли Генова почерпи вчера най-добрите си приятели в Bedroom Premium club. Певицата, която на 10 февруари чукна 27 години, бе почетена и от своите колеги, с които поддържа близки отношения  – Мария Илиева и Криско.

На караоке партито, което всеки понеделник се вихри в заведението, финалиската от Евровизия не се сдържа и изпълни своето парче “На инат” ,  с което поздрави гостите.  Те пък от своя страна я изненадаха с куп подаръци, сред които и каска за мотор.

Неочакваният сюрприз всъщност се оказа изключително  нужен на  изпълнителката, която след Музикална академия спечели мотопед Веспа, но не го кара, поради липса на каска. “Обожавам да шофирам. С мотопеда ще бъде различно, защото в топлите дни ще мога да избягвам задръстванията в София.

“ Фен на високите скорости, Поли Генова е запалена по Формула 1: “ Заедно с баща ми следим всички състезания. Любимият ми пилот в момента е испанеца Фернандо Алонсо, който искам да видя на живо. Тази година ще си подаря това изживяване.”

Чаровната певица си пожелава и американска виза, заради концерта на Арита Франклин в Ню Йорк през юни.

 

Снимки: Дориян Тодоров, disco.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !