И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Коритаров преговаря с Би Ти Ви

отпечатай новината

12.02.2014 14:10 | Видян 2300 пъти

Коритаров преговаря с Би Ти Ви

Трескаво прехвърляне на имена и невероятен смут. Това се случва на новите шефове на Би Ти Ви, които трябва до неделя да са намерили нов водещ на „Нека говорят", след като Росен Петров бе отстранен от мястото си заради присъединяването му към „България без цензура", пише "Всеки ден". След като в понеделник Павел Станчев и екипът му направиха оферта на Сашо Диков, той все още мълчи и не отговаря.

За да го накарат да се почувства по-комфортно, от Би Ти Ви са му предложили да води заедно с дъщеря си Пипи, която също има предаване в медията. Той обаче трябва на секундата да зареже „Дикофф" по Нова тв и продуцентите си от „Телеман". Екипът му там е твърдо решил, че няма да го последва, ако реши да си тръгне. Всъщност именно редакторите му направиха Диков успешен водещ с подготовката, видеата и въпросите за гости. Преди това те стояха и зад Мартин Карбовски, докато предаването му бе в Нова.

Другото лице, с което „Дрийм тийм" и Би Ти Ви вече преговарят, е Георги Коритаров, научи „Всеки ден". Маститият журналист от няколко години работи в ТВ Плюс, след като се раздели скандално с Нова тв. Макар от телевизията да не искат да го признаят, сутрешният блок с водещи Лора Крумова и Коритаров бе най-успешният за медията им. Преди да влезе в ранния ефир на Нова, Жоро стартира тв кариерата си именно в Би Ти Ви през 2003 г. с рубриката си „Блиц" в рамките на сутрешния блок.

При всички положения до неделя нов водещ трудно ще се намери. Ако лицата, с които се преговаря, не успеят скоростно да напуснат досегашните си работни места, спасителните варианти са два. Или Жени Марчева, която има само рубрика в „Нека говорят", ще изнесе сама цялото предаване, или Димитър Цонев временно ще зареже следобедната публицистика „Лице в лице", която води заедно с Цветанка Ризова преди централната емисия. Мустакатият бивш говорител на Царя се е съгласил да закърпи положението в неделната вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !