Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Росен и Слави се скарали заради 5 млн. лева

отпечатай новината

12.02.2014 17:30 | Видян 5835 пъти | Гласували 8

Росен и Слави се скарали заради 5 млн. лева

Причината за раздора между двамата бивши приятели Росен Петров и Слави Трифонов са 5 милиона лева, научи "България днес". Това твърдят служителите на компанията "Седем осми", които са били свидетели на разправиите между някогашния първи сценарист на "Шоуто на Слави" и гологлавия водещ.

При раздялата им през май 2008 г. двамата дадоха обет за мълчание и отказваха категорично да коментират защо късат с дългогодишната си съвместна и доходоносна работа. Служители на фирмата твърдят, че цената на приятелството им била 5 милиона, които катосъдружници във фирмата не успяват да си разделят. Дивидентите дошли от близки до управляващите пиар компании, които плащали тлъсти суми, за да уредят свой клиент политик и да подсигурят удобните за него въпроси в студиото на "Шоуто на Слави".

По-късно с подобни лесни пари се сдоби и Росен Петров, за да направи 12-серийната "Операция Слава". Тогава правителството на тройната коалиция му плати грандиозна субсидия от 1,7 милиона лева за патриотично историческо токшоу.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !