Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Криско и Спенс се бият в ефира

отпечатай новината

13.02.2014 15:00 | Видян 2237 пъти

Криско и Спенс се бият в ефира

Двамата рапъри ще се съревновават в новата музикална класация BG MUSIC TOP 20
BG MUSIC CHANNEL – най-младата телевизия, излъчващата само и единствено българска популярна музика, стартира музикална класация. BG MUSIC TOP 20 ще показва кои са най-харесваните родни видеоклипове в ефира на телевизията. Водещ на чарта ще бъде Лазар Вълчев от бившата група „032”.

В събота, 15 февруари от 18 часа, ще се излъчи пилотният брой, в който зрителите ще могат да видят предложенията за седмицата, от които да избират за кого да гласуват. Класацията ще бъде активна в събота, 19.00 часа след първото издание. Сред първите артисти, включени в класацията са Б.Т.Р, Остава, Михаела Филева, Криско, Спенс и Deep Zone
Целта на класацията е да даде възможността на зрителите на телевизията със своя глас да избират своите видеоклипове – фаворити и да ги подреждат в класация.

Всяка седмица екипът на BG MUSIC CHANNEL ще селектира 5 нови предложения съобразно правила и критерии, формулирани в официален  регламента на класацията. От тях зрителите ще избират 2 нови видоклипа за влизане в класация като по този начин  стават основен двигател за функционирането на  класацията.
BG MUSIC TOP 20 ще бъде с изцяло интерактивен характер. Гласуването ще се извършва в официалния интернет сайт на телевизията – www.bgmusic.tv.

Гласуването приключва всяка сряда в 00.00 часа и ще стартира отново в събота в 19.00 часа.
Премиерата на всеки брой се излъчва на в събота от 18.00 часа с повторения в неделя от 16.00 часа и вторник от 19.00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !