Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Лито заби черна перла

отпечатай новината

14.02.2014 15:20 | Видян 1689 пъти

Лито заби черна перла

Джаред Лито, който скоро ще видим като музикант с концерт в България, заби номинираната за тазгодишния Оскар също като него Лупита Ньонг. Актьорът взе Златен Глобус съвсем неотдавна и има всички шансове за най-мечтаната награда в киното за ролята на травестит Dallas Buyers Club, а черната перла е в очакване заради също поддържащата си роля в 12 years a slave.

Двамата бяха хванати от папараци на вечеря в нюйоркски хотел в сряда вечер. Според свидетели, изглеждали твърде интимни. Пред обективите те се снимаха на известна дистанция, както виждате на фотото, на ревюто на Джеръми Скот, а после девойката изтича при Калвин Клайн, където Лупита седеше на първия ред до самата Анна Уинтур - шефката на Вог, вдъхновила кинохита Дяволът носи Прада.

Новата двойка се пръкнала по време на сеанса за корицата на Ванити феър, посветен на Оскарите, където женственият актьор и черната перла позираха редом с топасовете Джулия Робъртс и Джордж Клуни. Лупита е звездата на сезона, тъй като тя е на обложката и на култовия брой за модната седмица на най-престижното лайфстайл списание W.

Докато Джаред има в актива си връзка със секссимвола Камерън Диас, Лупита за последно беше с колегата си от последния филм, в който снима Чиуетел Еджиофор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !