Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Моника Валериева я мъчи анорексията

отпечатай новината

17.02.2014 13:45 | Видян 1750 пъти

Моника Валериева я мъчи анорексията

Моделът Моника Валериева е свалила само за три седмици и половина поне 10 кила, пише blife.bg. Драстичната промяна била забелязана от приятели на дупнишката бръмчалка, която стана известна със скандала, който тя сама създаде, твърдейки, че е имала афера с футболиста Валери Божинов.

Нейните близки се разтревожили не без основание, че манекенката страда от болестта на голяма част от колежките й - анорексията. Валериева напоследък се вманиачила все повече от идеята да изглежда слаба. Болестта й се появила скоро след като изведнъж всички медии започнаха да й обръщат внимание. Тя редовно недоволствала пред своите приятели, че на снимките по вестниците изглежда дебела и грозна. Така постепенно спряла да яде, а каквото хапне, го повръщала почти веднага. „Забелязахме, че все повече се застоява в тоалетната и излиза от там пребледняла и прежълтяла", коментират познати на моделката.

Ако Валериева продължава да отслабва така рязко, като нищо скоро да се наложи да бъде приета по спешност в болница. Първата професионална изява пред камера на Валериева е през 2008 година, когато се снима в клип на фолк певеца Борис Дали. Цяла България обаче започва да говори за нея през миналата година, когато тя сама разтръби, че е спала с мъжа на Николета Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !