Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Мъжът на Милянкова пак на съд за сводничество

отпечатай новината

18.02.2014 11:00 | Видян 2793 пъти

Мъжът на Милянкова пак на съд за сводничество

Мъжът на звездата от "Под прикритие" Ирена Милянкова - Росен Чолов, ще бъде изправен пред съда от втори опит, пише "Телеграф".

Причината за това е, че делото е било прекратено и върнато на прокуратурата. Още в средата на миналия месец спецпрокуратурата е внесла обвинителния акт срещу Чолата в съда.Той е обвинен заедно с моделките Ралица Любенова и Диана Петрова в организирана престъпна група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация и склоняване към проституция.

В бандата участвал и Пламен Кирилов. В закрито заседание през януари спецмагистратите прекратили делото и го върнали на прокуратурата заради процесуални нарушения. Очаква се до пролетта обвинителният акт срещу четиримата да бъде внесен в съда.

Чолов беше закопчан в края на 2012 г. Тогава разследващите бяха събрали данни, че той и компания склонили 16 момичета да продават телата си на заможни клиенти срещу заплащане. Две от момичетата били непълнолетни, обяви тогава прокуратурата. Тарифата за моделка варирала между 500 и 1000 лв. за сеанс в зависимост от това дали момичето е носителка на титла "мис". Имало обаче и заможни чужденци, които се бръквали по 3-4 хиляди евро за красавица, разказаха разследващи. Хубавиците били набирани чрез модната агенция FH1.

Източник: Blife.bg
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !