Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Азис пее в Берлин за 35 000 евро

отпечатай новината

18.02.2014 15:30 | Видян 2044 пъти

Азис пее в Берлин за 35 000 евро

Роденият в затвора фолкизпълнител Васил Боянов-Азис ще навърши 36 години в Берлин, където ще пее на 7 и 8 март, научи "България днес". Там чаталджията ще се изяви срещу хонорар от 35 000 евро, който му е обещан от организаторите. Те обясняват още, че за цената от 45 евро на билет тези, които ще дойдат да гледат попфолк звездата, ще бъдат изненадани не само от новите парчета на Азис, но и от сценичните му костюми.

"Обещал е невиждан купон. Щял да пее с балетни пачки в различни цветове, с шарени вратовръзки,папийонки,пелерини,плащове,пояси,водолазни костюми и няколко тигана", обясняват организаторите. "Българите много се радваме за концерта му, но голяма част от нас не могат да отделят 45 евро, за да дойдат на концерта. Тук са идвали всякакви световно известни певци - Мадона, Принс, Лейди Гага, но хонорарът им е като поискания от Азис. Той на тяхното ниво ли се мери?", коментират ядосани български студенти.

Според тях, ако не са те и ромите, които работят в Берлин и околностите, никой друг нямало да дойде да гледа краля на българския попфолк. "Кой ли пък го знае от немците тук? Вярно е, че в България е звезда, ама тук е господин никой", допълват младежите. Те казват още, че помолили певеца в профила му в интернет да намали цената на билетите, но той не им отговорил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !