Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Дянков иска ДНК тест за детето на любовницата си

отпечатай новината

19.02.2014 13:00 | Видян 3650 пъти

Дянков иска ДНК тест за детето на любовницата си

Бившият вицепремиер Симеон Дянков смята да направи ДНК тест в мига, в който се роди третото му дете. Както „Всеки ден" първи писа, бившият финансов министър, обрекъл на мизерия цял един народ, чака отроче от любовницата си Ирина Велкова. Шармантната изгора на Дянков е бременна в четвъртия месец, но бившият ковчежник №1 имал силни съмнения дали бебето е от него. Както също ние писахме, когато не е с него в Русия, палавата Ирина върти старо гадже в София.

Бившият министър разбрал за бременността на любимата си в мига, в който тя направила теста и не е крила от него новината. Когато обаче съпоставил някои детайли от съжителството им заедно и направил анализ на времето, в което са имали свободно време, за да бъдат насаме, той силно се усъмнил. Затова искал, когато детето се роди, да бъде взета генетична проба както от Ирина, така и от него и да се съпоставят данните.

ДНК тестът струва няколко хиляди лева, а в руските клиники, където Велкова смята да даде живот на първата си рожба, сумата е още по-главозамайваща. Водещи генетици обаче напомниха, че резултатите от подобна проба никак не са меродавни и всъщност реално бащинство може да се докаже едва след седмата година на малчугана. Дотогава грешките варират между 50 и 90 на сто, дори при най-модерните методи за изследването. Това означава, че дори да направи ДНК тест, Дянков не може да е сигурен дали детето е от него.

Както „Всеки ден" вече писа, целта на любовницата му е да го върже с отроче, за да предизвика развода му с американката Керълайн Фройнд, от която вече има двама синове. След това Ирина искала да стане Дянкова и така да сложи ръка върху всичките му финансови активи и имоти. Докато бе министър на финансите, той натрупа солидни спестявания в банковите си сметки, които сега увеличава с преподавателската си дейност в руски икономически институт. Той изнася лекции и в Харвард, откъдето се радва на завиден хонорар.

„Дянков е в страшен капан! Авантюрата му с Ирина ще му изяде главата и той вече го осъзнава. Няма да се учудим, ако поиска да се върне пак при жена си, въпреки че след забременяването на любовницата това е доста трудна задача", коментират негови познати.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !