Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Чарли и Брет Роси без предбрачен договор

отпечатай новината

19.02.2014 16:45 | Видян 1722 пъти

Чарли и Брет Роси без предбрачен договор

Чарли Шийн може и да няма дълготрайни бракове със своите бивши, но поне явно се е научил, че предбрачни договори не трябва да се подписват – особено с настоящия си „горещ“ избор, научи actualno.com. 48-годишият Шийн и бившата порноактриса Брет Роси се сгодиха преди броени дни. Той е категоричен, че няма да подписва предбрачен договор с 24-годишната си половинка.

Няколко новинарски източника излязоха със „сигурна“ информация, че Шийн е имал изготвен предбрачен договор с оглед спасяване на авоарите си при бъдещ раздор между тях, но настоящата му годеница отхвърли тази информация пред TMZ.

„Предбрачните договори съсипват брака“, каза известният актьор, чието състояние е пресметнато на 125 млн. долара. Според Шийн той е започнал нов живот, като планира да има и деца. Доста по-възрастният щастлив младоженец вярва, че стигнат и до момента с бъдещите му наследници.

През последните години скандалният актьор се снимаше в доста успешния сериал „Двама мъже и половина“, докато пак не се забърка в неприятности, които го доведоха до проблеми с властите, а на сценаристите на сериала им се наложи да го „погребат“.

Към момента той има пет деца от предишните си бракове, като за четири от тях плаща по 100 000 долара месечно за осигуровки. Според Шийн обаче до момента той е победителят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !