Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Нети: Искам дебели и шантави роли в „Като две капки вода“

отпечатай новината

20.02.2014 11:32 | Видян 4769 пъти | Гласували 1

Нети: Искам дебели и шантави роли в „Като две капки вода“

Актрисата и певица Нети се впуска в ново предизвикателство за нея и трябва всяка седмица да репетира за нова роля. Тя ще е един от звездните участници в тв риалити „Като две капки вода“, което ще се излъчва по Нова ТВ. Вече се и подготвя и индивидуално за песните, в които ще трябва да има и хореография - ходи на йога, зумба и танцува, за да е във форма.

„Колкото по-интересни, дебели и шантави роли ми се паднат, толкова по-добре", допълни тя. А мъжките роли не я притесняват, защото вече е влизала в такива на сцената - изиграла е дори кадета във френската война Сирано дьо Бержарак.Много иска да й се паднат някоя от старите джаз певици като Джанис Джоплин или Ани Ленакс. "Като две капки вода" ще й даде този шанс, защото сред образите тази година ще има музикални звезди, които ще ни върнат дори с век назад във времето.

 

Нети, как преди години решихте  да предложите брак на Дони, при това пред цяла България?


Единственото, което тогава ми мина през ума, бе вследствие на съвета, който тогава получих от Дони. Думите му, преди това да се случи, към мен бяха: „Взимаш награда за театрален дебют и трябва да направиш нещо ефектно, с което да те запомнят хората.” И когато той влезе в залата, понеже беше закъснял за церемонията на Икарите, това предложение беше първото нещо, което ми мина през главата, че мога да направя. Не само заради ефектността, но и ми се стори много удачно. После, когато слязохме от сцената – аз и Дони, веднага ни посрещнаха Ивайло Христов и Коцето с техните жени и моментално избягахме в едно частно заведение, за да не ни докопат журналистите.


Всъщност кога и как се запознахте и сближихте с Дони, каква е вашата история?

Запознахме се в Театъра на армията. Седнахме един до друг, а след време стана така, че не можехме да ходим разделени. Връзката ни тръгна много бързо – и като интелектуално, и като физическо привличане. Бързи и спонтанни бяхме.


Имало ли е някога битки между теб и Дони – и в музикално, и в театрално, и в житейско отношение?

Абсолютно не, ние сме тандем. Работим заедно, не един срещу друг. Гледаме да си помагаме, а когато се налага някой да прави забележка на другия, се старае тя да е градивна – премислена, внимателна, с обич. Не сме от двойките, на чиято любов са им нужни войни, за да я разпалват.


Какъв беше за вас сватбеният ден? Беше ли сватбата приказна?

Сватбата беше прекрасно преживяване. Подписахме, венчахме се и както бях с булчинската рокля се качихме на самолета и отлетяхме. Избягахме от всички в Париж.

 

Кой е водещият у дома?

Редуваме се по отношение на това кой да води, така е по-добре.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !