ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Иван се жени за Ирина Сарачинова

отпечатай новината

20.02.2014 16:30 | Видян 3223 пъти

Иван се жени за Ирина Сарачинова

Една от най-одумваните светски двойки пак ще влезе в хорските уста, но този път съвсем законно. Продуцентът и тв водещ Иван Христов е предложил брак на любимата си Ирина преди броени дни, научихме сензационно. Освен че е приела, без да се замисли, бъдещата булка не е успяла да се стърпи и е разкрила за щастливото събитие в живота си на близки и приятели.

И как да замълчи човек, след като вече 2 години Иван и Ирина са заедно, ала след такъв небивал скандал, че почти се превърнаха в нарицателно за сърцеразбивачи. Телевизионната половинка на Андрей се раздели с жена си Вихра в условията на невероятна публична драма защото се влюби в омъжената водеща от собствената си продукция Ирина Сарачинова. На всичкото отгоре двете съперници за сърцето на Иван работеха рамо до рамо в рамките на тогавашния уикенд блок „Станция Нова“, Вихра водеше „Отчаяните съпруги“, а бъдещата булка – „Най-добрата майка“.

След като Иван се влюби в Ирина, последваха две свирепи и доста грозни раздели. Имената на замесените не слизаха близо година от първите страници на вестниците, а жертва в името на новите връзки паднаха децата на двете двойки. Дълго време Вихра отказваше да пуска дъщеричката си от Христов Ава при него, Ирина също трудно се разбра със съпруга си Георги, от когото има две деца. След безброй перипетии и съдебни битки по време на разводите най-накрая нещата се поуспокоиха. Иван заживя с настоящата госпожица Тенчева, която възстанови моминското си име, а бившата му жена се кротна донякъде и остави Ава да се радва на любовта на татко си. Освен това се оказа, че и Вихра не е била света вода ненапита тъй като почти веднага след раздялата или пък дори преди нея се е хвърлила в обятията на женен колега от БНТ.

Сега дъщеричката на Иван редовно пребивава в дома му с Ирина, където живеят и нейните деца. И ако близките на двойката доскоро са имали някакви съмнения дали тази бурна страст ще успее да се превърне в идилично съжителство, те се оказаха безпочвени. Тв водещият е по-хармоничен и спокоен от всякога, с любимата му живеят в пълно разбирателство, а заради нея той се отказа от единствения си порок – чашката. Иван бе известен купонджия и редовно запиваше до зори преди години, най-вече в периода, в който двамата с Андрей стопанисваха нощно заведение в центъра на София.

Преобразяването на продуцента стигна и своята кулминация, след като въпреки заричането си, че хората не трябва да се женят, гой все пак е предприел стъпката да поиска ръката на Ирина. Приятелките издават, че всичко е било като по учебник с пръстен и падане а колене. Тя пък едва ce е стърпяла да не се разплаче и вече планира организацията на втората за двама им сватба. Може би единственият наранен този път ще е Андрей, който винаги е признавал, че Иван е любовта на живота му.

Източник: в. Укенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !