Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Емилия хвали Анелия: В добри отношения сме

отпечатай новината

23.02.2014 09:00 | Видян 2484 пъти

Емилия хвали Анелия: В добри отношения сме

Фолкдивата Емилия похвали колежката си и бившата на Коко Динев – Анелия. „Всичко вече е нормално, както трябваше да бъде. В добри отношения сме. Е , като човек имам забележки, но сигурно и тя има. Буйна младост, опарихме се и двете, сега вече сме по дъртички“, заяви Емилия в в COOL... T по bTV, пише БЛИЦ.

Гласовитката смята, че тази година Галена трябва да стане певица на годината, защото положила много усилия и си заслужава. Новият й дуетен партньор Ави Бенеди я открил интернет. След като му я препоръчали, той бил скептичен, но решил да провери в нета. „Казах си, тази жена има страхотен потенциал. Какъв уникален глас“, разказа Бенеди .

Той е живял във Виена и Москва. "Започнах да композирам на 9 години и свирех в група "Диамантената банда“. После избрах да правя професионално музика и да продавам в Израел и Русия. Музиката ви не е по различна от тази в Израел, има гръцки мотиви и румънски. Вашият пазар е уникален, защото предлага поп-фолк и други стилове. Когато дойдох за първи път, почувствах, че съм българин. В ресторанта са много мили и се държат с мен като принц. Затова казвам, че България е моята страна“, изповяда се Ави Бенеди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !