Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Венета Райкова спешно продава жилището си

отпечатай новината

24.02.2014 10:10 | Видян 2260 пъти

Венета Райкова спешно продава жилището си

Венета Райкова изненадващо обяви за продан чисто новия си луксозен апартамент в столичния квартал „Изток". Горещата водеща предлага жилището си срещу 143 000 евро, което според запознати не покрива разходите по покупката и обзавеждането му.

Апартаментът е от 107 квадрата, с две спални, дневна, състояща се от хол, трапезария, кухненски бокс и тераса, огромна баня с джакузи и тоалетна, денонощна охрана и видеонаблюдение. Комплексът разполага с басейн, гурме ресторант, йога център и куп други екстри.

След като новината излезе наяве, се появиха слухове, че устатата журналистка и мъжът й Тихомир Георгиев са затънали в дългове и с продажбата на жилището си се опитват да закърпят положението. От една страна, предаването на Райкова е започнало да се изчерпва и не е ясно докога блондинката ще има доходи от телевизията, от друга, ресторантът на Тишо също не е от най-посещаваните и той е пред фалит.

Венета реагира светкавично и опроверга клюките, като лично съобщи, че търси да купи по-голям апартамент в Бояна или Драгалевци. Това пък доведе до предположението, че с Тишо очакват бебе, а в старото жилище с две спални щяло да им бъде тясно с две деца. Не е тайна за никого обаче, че сприхавата Райкова е в конфликт със съседите си, откакто се е нанесла, и те правели всичко възможно, за да я изгонят от комплекса. Възможно е междусъседските войни и финансовите проблеми да не са понесли на телевизионерката.

Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !