Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

РЕНИ И НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА В БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ В ИЗРАЕЛ

отпечатай новината

24.02.2014 18:00 | Видян 4220 пъти

РЕНИ И НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА В БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ В ИЗРАЕЛ

Популярната българска певица Рени прие поканата за участие в голям благотворителен концерт в Тел Авив по повод събирането на средства за едно болно момче на българо-израелско семейство. Изпълнителката, която втора година живее в Тел Авив представи някои от своите емблематични песни в концертната зала "Мерказ Хамузика". Публиката аплодира участието на Рени и новата и песен "Мъжете също плачат", както и песените "Моя Българио" и "Скитници"- посветени на българите в чужбина.

На финала певицата с най-лъчезарна усмивка покани няколко деца на сцената, за да изпълнят заедно песента "Рицар ти бъди" с която призова всички присъстващи да помогнат за осъществяването не само на мечтата на болното момче, но и на всички деца да не спират да мечтаят и да имат подкрепата на по-големите!

След Рени на сцената излезе и певицата на македонски песни Николина Чакърдъкова и нейния танцов ансамбъл! Това е първия съвместен концерт на двете звезди в Тел Авив, който беше приет много добре от публиката.

"Продължавам да работя, подготвям и репертоар с израелски песни, надявам се че след многото успехи и дуети с колеги от Сърбия, ще имам възможността да пея и с певци от Израел и да се реализирам на 100 процента както в България така и тук", сподели Рени и допълни, че и предстои реализирането на нова фотосесия и нова песен, която ще излезе на български и на иврид!


снимка: InnoMedia

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !