Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Скорпион ужили Индира в "Къртицата 2"

отпечатай новината

25.02.2014 09:00 | Видян 2411 пъти

Скорпион ужили Индира в

Скорпион ужили участник в „Къртицата 2”: „Разбиване”, пише БЛИЦ. За да изпълни мисията, Индира й се наложи да лапа три твари, след като първата я жилна по бузата. За да си гарантират бюджет, участниците трябваше в едно от изпитанията да ядат живи скорпиони.

Индира Касимова се представи във визитката като плод на българо-узбекистанска интимна връзка, с дядо уйгур и с пернишка рода. Тя три пъти отпи вода, преди да се насочи към първия скорпион. Асистент й го подаваше, държейки опашката с пинсета. След като Индира поднесе устата си към скорпиона, за да може да го захапе, асистентът също й съдейства. В желанието си да й го напъха в устата, той приближи животното твърде близо до лицето й и в този момент скорпионът я жилна. Индира подскочи с ужас и го изплю. Това обаче й донесе още нови два опита, при които тя се справи.

След нея Марина и Борислава хапнаха скорпионите за секунди. Преди тях двама се отказаха, като се лишиха от храната си за осем дни. Александър Сано също схруска тварите за секунди. Индира пък мина под медицински преглед, а за по-голяма сигурност й поставиха инжекция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !