Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Антония Петрова с палто от котки

отпечатай новината

25.02.2014 10:40 | Видян 3382 пъти | Гласували 1

Антония Петрова с палто от котки

Бившата Мис България от 2009 година Антония Петрова има нова страст - котките, научи vsekiden.com. Но не да ги обича, а да се облича с тях. Прищевките на Мис Крокодил нямат край, коментират нейни познати. Най-новата й мечта била да напълни гардероба си с палта от писани. Котките се дерат живи и от тях се правят палта, като за целта се използват поне 20 животни, разкриха запознати.

Подобни одежди се продават и лесно могат да се намерят в интернет. Най-големите „производители" са от Габрово, тъй като там броят на котките е наистина голям. Цената им варира между 50-100 лева. Тъй като обаче подобни дрехи и тяхното разпространение в България са забранени от закона, Петрова поискала от мъжа си Александър Бередин да й напазарува няколко броя от Китай, за да си няма проблем с властите.

Котките са одирани живи, тъй като китайците не искат да харчат излишни пари за приспивателни медикаменти. Много по-евтино излиза писаната да се пребие до смърт, за да й вземат кожата. Казват, че понякога, след като котката е одрана, очите й примигват.

Доскоро най-модерни бяха палтата от норки, разкриват още запознати. Те обаче били нещо обичайно и всеки можел да носи подобно облекло. Затова последният писък на обличането с животни били именно котките. „Искам и аз като останалите, омръзнаха ми тия тежки палта от лисици, котките са много по-леки и удобни за носене", мрънкала Мис Крокодил на Бередин. Той пък като послушен мъж под чехъл веднага поръчвал да му донесат от Китай поисканите от жена му палта.

Миската е отдавна известна с любовта си към дрехите от животни, въпреки че по цял свят вече всички известни и обичани звезди се обявиха против тази антихуманна практика. Петрова обаче продължава да вярва, че това, да бъдат убивани невинни същества, за да изглежда добре, си е напълно в реда на нещата. Тя даже научила и своя богат мъж да се облича по този отвратителен начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !