Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Нова звезда на Discovery в София

отпечатай новината

27.02.2014 14:45 | Видян 1950 пъти

Нова звезда на Discovery в София

На 26 февруари новата звезда на Discovery Channel  - бившият морски тюлен Джоел Лабърт – беше гост на София. Той посети столицата като част от международното турне на своето предаване  „Менхънт”, изцяло нова продукция, представляваща екстремна версия на криеница. „Менхънт” изправя Джоел срещу някои от най-елитните военни и проследяващи служби на трудно достъпен терен докато той се опитва да им се изплъзне в рамките на 48 часа. Премиерата на „Менхънт” ще нажежи ефира на Discovery Channel на 2 март от 22:00 часа. Поредицата улавя тръпката от преследването  и страха от евентуално залавяне, в комбинация с изобретателността на Джоел Ламбърт.

Заедно с Виктория Дейвис, която оглавява офиса на Discovery в София, Джоел Ламбърт се присъдени към представители на българските медии и партньори на Discovery от региона на събитие, наподобяващо военна база под земята. Бившият морски пехотинец сподели приключенията си около заснемането на подобно динамично шоу в целия свят. Също така, Джоел показа интересни видеа „зад кадър” като сподели вълнуващи истории на неговия екип по време на всяко преследване „в кадър”.

„Менхънт” прави уникален обрат в жанра на оцеляването като изправя мъж със силен състезателен дух пред събития с неочакван край и много напрегнати ситуации.”, сподели Виктория Дейвис, директор „Дистрибуция и Търговско развитие” за Югоизточна Европа на Discovery Networks CEEMEA. „Самият факт, че Джоел се изправя срещу специални военни части, е достатъчно убедителен. Но наличието на сурови природни условия и много опасни диви животни, издига поредицата на друго ниво и я превръща в нещо, което ще се хареса на всичките жадни за адреналин зрители по света.”

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !