Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Лили дава по 200 бона за дрехи на година

отпечатай новината

27.02.2014 15:00 | Видян 2159 пъти

Лили дава по 200 бона за дрехи на година

Над 200 000 лева годишно пръска за тоалети Лили Иванова, разкрива "Уикенд". Естрадната легенда е известна с безупречния си вкус, който обаче ѝ излиза доста солено, разкриха хора от обкръжението ѝ. Певицата харчела по 15-20 хиляди на месец, за да е винаги актуална с модните тенденции. Закон при нея било тоалетите за сцена никога да не се повтарят, затова си и описвала в специална тетрадка къде с какво се появява.

"На стари години Лили сякаш превъртя! Навремето също се кипреше, но сега хвърля баснословни пари за парцали! Като обсебена е. Николета Лозанова ряпа да яде", одумват я в съсловието.

Лили пазарува основно от 3 лъскави бутика в София, където получава рекорди отстъпки -до 40-50%. От няколко месеца тя се е изтарикатила и поръчва дрехи от интернет сайтове. Освен от най-големия - "Сикрет зоун", звездата взималаодежди и от италиански и английски сайтове.

"При нея е страшно! През ден,през два в апартамента ѝ пристигат луксозни кутии, в които са опаковани дрехи, чанти, обувки и бижута", издават съседи. Лили си пада по дизайнерски тоалети на Кристиан Диор, Живанши, Филип Плейн, Даян фон Фюрстенберг, Ан Демелеместер, Крис Ван Аш и прчее аванградни модисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !