Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Къци: Аз и Фънки сме симпатична двойка

отпечатай новината

27.02.2014 17:55 | Видян 2225 пъти

Къци: Аз и Фънки сме симпатична двойка

Готина двойка сме с Фънки. Симпатична. Като Лаурел и Харди сме. Така Къци Вапцаров коментира в „Часът на Милен Цветков“ отношенията му с бившия съквартирант от „ВИП Брадър“ Фънки, пише БЛИЦ. Музикантът стана пословичен с нетърпимостта си към дребничкия тв водещ. И дори го осмя в станалата нарицателна песничка „Къцамун“.

„Това са стари неща, след три минути се забравят. Не ги мисля аз“, каза още Къци и с това затвори „страницата“ на странните си отношения с Фънки. Сегашните му „творчески планове“ са свързани с участието му във второто издание на шоуто „Като две капки вода“.

Милен Цветков иронизира госта си, цитирайки негово изказване, че „мечтае да е с дълги мигли и дълги крака“. „То, нали знаеш – като си мечтаеш за нещо, то ти идва отвътре“. - „Покани Господ и той ще ти каже как стоят нещата“, отговори Къци.

Той определи себе си като „издръжливо магаре, което колкото и да го товарят, все издържа“. „Задаваш ми някакви екзистенциални въпроси. Отговарям ти – обичам да съм на сцената. Не е престъпление, нали“, допълни той. „Ако ме питаш пак за Фънки, ще ти кажа – той е същия идиот като мен. И той би си сложил мигли, и той би се облякъл в женски дрехи. Само му кажи, щом е за идиотия, ще се навие веднага“, заяви Къци

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !