Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Христо Сираков изпя Ун аморе гранде на годеницата си

отпечатай новината

04.03.2014 11:15 | Видян 3689 пъти

Христо Сираков изпя Ун аморе гранде на годеницата си

Носен на крилете на любовта,  пленен и вдъхновен от джаз изпълнението на Дарияна Куманова, Христо Сираков не се сдържа и запя Ун аморе гранде (Една голяма любов) на годеницата си Биляна Евгениева. Бизнесменът и 33 години по младата плейметка бяха специални гости на Италианската вечер в новооткрития бар Лежер (ул. Денкоглу 34).  Сираков, чийто бизнес е свързан и с Ботуша, се справи с извивките по-добре от участник в Х фактор. Свидетели на великолепните  му импровизации станаха актьорът от "7 часа разлика" Теодор Дърлянов, Мисис България Йордана Димитрова , поп певицата Теди Кацарова и актрисата от Народния театър Биляна Петринска.  

Сред ВИП присъстващите бе и румънският консул Оливер Мариус Дилоф, който бе очарован от класните коктейли  и кулинарни специалитети на Бар Лежер.

Вкусните  и отбрани италиански специалитети бяха лично приготвени от Дарияна Куманова, която бе пристигнала само часове преди началото на италианската вечер. Тя долетя с полет от Милано, веднага щом приключи ангажимента си с тазгодишната победителка на фестивала „Сан Ремо“ Ариза. Освен, че е музикален педагог  на любимката на Италия, Дарияна е и виртуоз в италианската кулинария. Тя снабдява бар Лежер с пресни продукти директно от Апенините и с радост се включва в щедрото гощаване на своите ВИП гости.

Изненадата за българските жени на 8 март ще бъде красивият италиански майстор готвач Джорджо Коа, който прилича досущ на Джордж Клуни и готви превъзходно. Така че, мили дами, на 8 ми март в Бар Лежер ще ви готви лично Майстор Джорджо. Очакват ви още много изненади. Заповядайте!

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !