Първи поглед към новото Bentley...

Bentley представя пръв поглед към новия Continental GT....

Човек влиза в бар, където барманът е...

Един влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад...

Яна Маринова: Страх ме е как ще живея, когато остарея

отпечатай новината

04.03.2014 12:00 | Видян 7426 пъти | Гласували 4

Яна Маринова: Страх ме е как ще живея, когато остарея

Яна Маринова беше специален гост в предаването „Нека говорят” по бТВ. Тя разкри интересни подробности около ролята си във филма „Живи легенди” – как се е научила да танцува на пилон и показа неизлъчвани бекстейдж кадри от снимките на лентата. Яна разказа и колко е важно за нея да изгради пълноценен образ, независимо колко кратко е появяването й на екран. Екранната Лора повдигна завесата и за предстоящите епизоди на „Фамилията”, който стартира от 4 март. След като в последния епизод Тони хвана съпругата си в опит за бягство, Яна сподели, че ще има наказание.

Как си, Яна? Преди малко видяхме кадри, на които  силно млатиш една круша?

Добре съм много. Това за крушата е много смешно, защото съпругът ми има фитнес зала, там има боксови чували и един човек по поддръжката гледа това видео и каза: А, ти се чудиш защо чувалите са изпокъсани, пък то кой е виновен./смее се/

Видяхме още драматични кадри с твое участие?

Не знам кой го измисли това за Лара Крофт, обаче определено не съм. Беше ми мечта да стана екшън актриса.  Екшън актриса от мене не стана, но за това пък драматичните роли нещо ми заваляха в кошничката. Не знам как се получи така.

Ама е хубаво, нали?


Да, хубаво е. И това за Деми Мур, нали става на въпрос за стриптийза в „Живи легенди”…Деца, гледайте този филм. Не е за стриптизьорка, няма нищо общо с вулгарното представяне на живота на стриптизьорките. Аз с тази роля просто много исках да бъда атрактивна, много исках да стане нещо много ефектно, просто съм си такава, обичам като правя нещо, то да се забележи. Може то да е малко, защото ролята в „Живи Легенди” е малка, но просто да направи и остави впечатление за дълго време напред, да държи топло.

Колко време се подготвяше за ролята?


Аз бях доста подготвена, бях тренирала 4 месеца за тази роля. Нали, получават ти се едни синини по краката. Направих всичко, дадох всичко от себе си. Исках да докажа, че няма невъзможни неща  за тялото ми и в първия дубъл се спъвам в кабела на камерата и се пльосвам по очи.

Това влезе ли във филма?

Не. Това не влезе. Сега зрителите го видяха за първи път, защото всички искахме хората да видят това видео, тъй като е много забавно според  мен.

Говорихме за стриптийз, сигурно актьорската професия крие още доста опасности?

Ами крие, точно това много често ме питат: Добре де, за 5 минути екранно време, защо се мори чак 4 месеца.

Толкова време ли ти отне подготовката?

Да, толкова време ми отне подготовката. Просто не мога да си представя, че нещо ще го правя половинчато. Може би и за това не ми се получава ,когато правя много неща едновременно. Когато е едно, се отдавам на 100 процента.

А какво прави?


Ами, Ники Илиев, виждаме се във фитнес залата и той ми казва: Абе, междудругото има една роля, която може би ще ти хареса, нищо не е сигурно. И си тръгна. Точно 1 минута след това аз седнах на компютъра, отворих първия сайт за пол денс, нали така се нарича танцуването на пилон и започнах курсовете от същия ден. А 10 дни по-късно Ники ми се обади и каза: Да знаеш, ако ти хареса тази роля, не знам дали ти искаш. И аз му казах: Не Ники, аз искам и вече ходя на уроци. И това него много го зарадва. И това всъщност е успеха на филма „Живи легенди”, защото всеки от нас и Орлин с неговите танци, и въобще с уникалното му представяне във филма.



продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !