12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

И Веско Маринов журира в "Големите надежди"

отпечатай новината

04.03.2014 15:00 | Видян 1872 пъти

И Веско Маринов журира в

Певецът Веселин Маринов става част от звездните коментатори на новото шоу на Нова ТВ "Големите надежди" Заедно с Любо Киров и Дивна, Маринов ще оценява и дава полезни съвети на младите таланти на България на възраст между 4 и 14 години.

За Vesti.bg Маринов разказа, че като малък мечтата му е била да прави хляб.

"Близо до моята къща в родния ми град бе хлебозаводът, миризмата ме е заразила от детските ми години.

По Великден майка ми правеше страхотен козунак, който втасваше по цяла нощ до моята стая. С годините тази моя мечта се отдалечава, но не се отказвам. Един ден си мечтая да имам една красива малка хлебарница за бутиков хляб от твърда ръж".

Продуцентът на "Големите надежди" Маги Халваджиян заяви, че за него е истинска чест и удоволствие Веселин Маринов да се включи в звездните коментатори на шоуто и обеща много позитивни емоции и радост от малкия екран.

Междувременно вчера стана ясно, че освен Любо Киров, сред звездните ментори в шоуто ще се включи и 16-годишната певица Дивна. Едва 11-годишна, Дивна спечели формата „Пей с мен” и даде сериозна заявка за таланта си. Днес, пет години по-късно, Дивна има зад гърба си сериозен музикален опит.

Още с първия си сингъл „Ти не можеш да ме спреш“ получава признанието БГ Песен на престижните Годишни музикални награди на БГ Радио, следва хитът „Готов ли си за мен“ и подписване на договор с лейбъла Монте Мюзик. През лятото на 2013 година се включва в хита на Били Хлапето „Слънчеви дни“, а преди по-малко от месец представи „Мойта музика“по музика и аранжимент на Графа, текст на Илия Григоров и Графа.

Дивна е и културен посланик на родния си град Русе с мотото „Свободен дух означава да преследваш мечтите си докрай и да не позволяваш на нищо да те спира".

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !