Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в "Като две капки вода”

отпечатай новината

04.03.2014 17:00 | Видян 1672 пъти

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в

Днес, на официална медийна премиера, продуцентът Маги Халваджиян, заедно с целия екип, представиха най-новите лица в две от най-забавните и положителни предавания в ефира на Нова тази пролет – „Като две капки вода” и „Големите надежди”.

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода”, които зрителите ще виждат в различни образи от 12 март. На сцената всички присъстващи видяха и как протича едно преобразяване – въпреки чеса нужни поне 3 часа, екипът от професионални гримьори извърши истински рекорд и преобрази Невена Бозукова-Неве в Мадона за геройските 30-40 минути.

Стана ясен и последният човек, който ще бъде част от звездното жури на „Големите надежди” – Веселин Маринов. Заедно с Любо Киров и Дивна, тримата ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България от 12 март. За неговото обявяване водещият Драго Симеонов получи безценна помощ от една истинска голяма надежда – малката Ахинора, която влезе в ролята на негова асистентка и доказа, че малките таланти заслужават своето място на голямата сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !