Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Годжи люби Грахич

отпечатай новината

05.03.2014 13:00 | Видян 4362 пъти

Годжи люби Грахич

Цветелина Грахич и Георги Милчев-Годжи споделят едно и също легло, научи  „Всеки ден"  Медията се сдоби с уникален кадър, който илюстрира спящия музикант, полегнал да си почива след изморителен концерт в Чикаго. Същата спалня обаче е и любовното гнездо, в което босненката предоставя тялото си на по-възрастния си колега и двамата се отдават на страстни ласки по цяла нощ, разкриха източници отвъд океана.

Очевидно Грахич отново е завъртяла главата на колегата си Годжи. В момента двойката е на няколкоседмично турне в Америка и нашенски емигранти разказват как певицата и музикантът се държат като истински гаджета и не правят дори минимални опити, за да прикрият близостта си в страната на неограничените възможности.

В края на февруари Георги Милчев и Цветелина отлетяха за САЩ, за да изнесат поредица от концерти в щатите с най-голяма българска общност. Тандемът ще вие глас пред нашенците в Атланта, Чикаго, Ню Йорк сити и Лас Вегас. Две от участията им вече минаха, а публиката е повече от скандализирана от поведението, което Грахич и Годжи демонстрират. Близостта помежду им е скъсена максимално, а Цветелина си позволява нежни ласки и прегръдки към партньора си, които не са типични за подобен тип дуети.

Припомняме, че за интимните отношения между музикантите от „Шоуто на Слави" се заговори преди година, когато двамата бяха засечени в автомобила на Годжи на път за Банско. Докато китаристът зареждаше колата си с гориво на крайпътна бензиностанция, служител на обекта чу как плешивият чалга певец шепне към колежката си думите: „Ще те скъсам". След това пък множество пъти Цветелина и разведеният Годжи бяха засичани заедно в заведения за бързо хранене в малките часове на нощта.

Не само близостта на сцената помежду им обаче кара българските емигранти да мислят, че певците отново споделят една и съща постеля. Гастролираща на чужда територия, двойката определено смята, че е инкогнито - те често се разхождали хванати за ръка или прегърнати по улицата. Още от България пък Грахич и Годжи твърдо заявили, че искат да споделят една стая с двойно легло, вместо две единични, както би следвало в подобни случаи, ако, разбира се, помежду им не горяха страсти.

„Със сигурност отношенията им не са нещо сериозно, но и двамата имат симпатии един към друг, заради което явно са решили да поразнообразят дните си в Америка и със сексуални трепети", разказват техни приближени от „Шоуто на Слави".

 

Снимка:в. "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !