Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Ники Кънчев отново верен на Ermenegildo Zegna

отпечатай новината

16.09.2008 14:25 | Видян 3355 пъти | Гласували 1

Ники Кънчев отново верен на Ermenegildo Zegna

Бутик “Ermenegildo Zegna” с гордост представя новата “Ушиване по мярка” колекция за сезон есен-зима 2008/2009. Тя е изпълнена с италианско настроение и традиция и допьлнена с мъжественост и индивидуализъм посредством безукорни материи и линии.

От 15-ти  до 22-ри септември професионално обучен шивач-консултант ще има удоволствието да ви покаже широка гама от над 450 луксозни “Ermenegildo Zegna” платове. По време на промоцията ще ви бъде представена и лимитирана селекция от 6 супер фини материи, специално разработени за сезон есен-зима.

Бутик “Ermenegildo Zegna” се намира на бул. “Витоша” 12. Можете да уговорите час на тел. 02/981 83 72. Бутикът разполага с място за паркиране.

Материята е основният фактор, който дава на компанията ясно предимство пред конкурентите и. Платовете за сезона са подчинени на едни от най-новите тенденции  в нанотехнологията, както наскоро представената материя Micronsphere с анти-петна свойства. В допьлнение Trofeo е със супер олекотена и луксозна структура. Иновативната 14 MILMIL 14 материя се отличава с изключително фините си влакна с диаметьр 14 микрона, като осигурява приятно докосване и невероятен комфорт при носене и дьлготрайни свойства. 

Три са основните линии на дрехите при услугата “Ушиване по мярка”: Milano предлага модерен втален силует, Roma вечен нео-класически бизнес стил и Couture е луксозната линия от най-висок клас. Можете да поръчате както цял костюм, сако и панталон, риза и вратоврьзка, така и палто за зимата. Специалната FIBRE NOBILI материя е предназначена именно за ушиването на палта сьс структура тип рибена кост. Актуални цветове остават бежовото, кафявото и сивото, а сред вратоврьзките – лилавото.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !