Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Васил Мирчев: Петко Димитров ми дължи пари

отпечатай новината

05.03.2014 16:45 | Видян 7725 пъти

Васил Мирчев: Петко Димитров ми дължи пари

Частен съдия-изпълнител е запорирал имоти и акции на бизнесмена  Петко Димитров, научи "алерия". Димитров е съсобственик на нощни заведения в София, светска персона и телевизионна звезда. Близкият до ГЕРБ съдържател на чалга кръчми от години е в конфликт с финансиста Васил Мирчев. Той е председател на федерацията по кану-каяк и развива бзинес в много насоки.

През 2005 година след убийството на Георги Илиев, Петко Димитров закъсал за пари. Запознати с бизнеса му разказват, че вземал заеми от много бизнесмени и с повечето бързо прекратил отношенията си. С финанси му помагал и старата му дружка Азис. През 2005 година Петко взел 30 хиляди лева от Васил Мирчев заедно със старите си съдружници от "Син Сити", което е открито през 2006 г. Сумата му е отпусната от фирма на Мирчев, а Петко и останалите са подписали запис на заповед.

Баджанакът на Митко Рачков от "Господари на ефира" е любител на скъпи лимузини и охолен живот, но явно не обича да връща пари.

Фирмата на Васил Мирчев завежда дело срещу Петко Димитров и старите му съдружници и го осъжда. Веднага си вади изпълнителен лист и го предава на частен съдия-изпълнител. Той запорира акциите на Петко във фирмите му и ще събира принудително, твърдят източници на "Галерия".

"Няма го вече тъста Николай Гигов, на гърба на който Петко се върна в бинеса. Новата му изгора Яна няма влиятелни роднини, които Димитров да използва, за да трупа богатства", твърдят бивши негови съдружници.

Така Петко трябва да връща над 35 хиляди лева, защото през 8-те години, когато не е погасил дълга си, текат лихви. Въпреки поканите да се издължи той не го е направил. Според запознати, твърдял, че и бившите му съдружници от "Син Сити" трябва да се включат с връщането на парите, което било удобен повод, за да бави издължаването си.

Съдружник на Петко Димитров в запорираната фирма е футболистът на "Левски"  Цветан Генков. Двамата често са засичани в пиянски запои.

Кръчмата "Найт Флайт" на столичния булевард "Мария Луиза", където Петко е съсобственик, е любимо място на синовете на Киро Японеца, които неотдавна пребиха младеж пред сградата. Освен това Петко бил любезен домакин на хора свързани с наркобоса Таки, на които едва ли не козирувал, когато се настанявали удобно по сепартата.

"Не може да му се отрече, че е чаровен и успява да излезе от всяка ситуация. Но напоследък е закъсал с парите, все повече благодетели се разбягват и ги разследват за трафик на кокаин", злорадстват врагове на Петко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !