Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Албена Денкова влиза 3 седмици по-късно в "Денсинг старс"

отпечатай новината

05.03.2014 17:00 | Видян 3114 пъти

Албена Денкова влиза 3 седмици по-късно в

Албена Денкова ще е сред участниците в новия сезон на танцувалното шоу на Нова тв. Най-добрата ни състезателка по фигурно пързаляне обаче се е договорила с продуцентите да се появи по телевизията със закъснение от 3 седмици след старта на шоуто на 11 март, съобщава "24 часа". Дни преди началото категорично е ясно, че в "Дансинг старс" ще танцува и моделът Мариан Кюрпанов, който стана популярен покрай последния сезон на "ВИП Брадър" миналата година.

Михаела Стоичкова също ще участва, но без приятеля си - актьора Иво Арков. Той е получил покана за танцовото шоу, но няма да покаже какво може на дансинга заради договора си със сериала "Фамилията" по Би Ти Ви.

Тв водещата Радост Драганова - едно от лицата на Би Ти Ви, се мести в Нова тв, за да танцува. Тя е приела поканата на Нико Тупарев, след като договорът за предаването "Модерно" изтече преди 10 дни, a медията реши да не го удължава.

На негово място - от 11 ч в събота, вече ще върви светското шоу COOL... T на Петя Дикова. Така тя повече няма да е в конкуренция с баща си Сашо Диков и публицистичното му предаване "Дикоff" по Нова тв, с което започваха по едно и също време - в 16 ч в събота.

Радост Драганова вече има опит с танцовото шоу, тъй като през 2008 г. - тогава беше първият сезон, го водеше заедно с Тодор Колев. И в двете издания я кани Тупарев с продуцентската си къща "Олд скул".

Тв водещата вече е започнала репетиции. Много е вероятно нейният партньор по танци да е Атанас Месечков. Между другото той винаги стига до финала на шоуто, така както миналата година завърши на второ място заедно със Стелла Ангелова - българката, която прави каскадите на едни от най-хитовите филми в Холивуд.

Изпълнителите Милко Калайджиев и ВенЗи, актрисата Албена Михова, сноубордистката Александра Жекова, певицата Михаела Филева и тв водещият Бате Енчо са останалите звезди, които ще танцуват в "Дансинг старс".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !