Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Румънците луднаха по Цецо Елвиса

отпечатай новината

16.09.2008 17:05 | Видян 2086 пъти | Гласували 2

Румънците луднаха по Цецо Елвиса

Българската песен Wild Cat Lady на L-Vis и Daniela започна изключително успешно своята международна авантюра. Само седмици след като бе издадено в Румъния, то вече попадна в траклиста на новата хитова денс компилация “Everyboy Dance Now vol. 3”, която излезе на музикалния пазар в северната ни съседка. В двойния проект, компания на Wild Cat Lady правят новите хитове на изпълнители като Бени Бенаси, Алекс Гаудино, Джанлука Мота, “Уигфийлд”, Басто, Верона и др.

“Румънците буквално са луднали по парчето на Цецо Елвиса и Даниела, вече имаме няколко предложения за гостувания в ТВ предавания и за концерти в Букурещ”, съобщи мениджъра на певеца.

След като бе издадена в световен мащаб чрез “Ка Мюзик” и ToCo International, песента Wild Cat Lady получи доста добри отзиви от редица европейски лейбъли.

Поради големия интерес към парчето, бяха направени и четири чисто нови ремикса. За новите клубни версии на изпълнението, L-Vis и Daniela се довериха на вече опитните на междунардоната сцена Deep Zone. Готово е и видеото към “club mix” варианта на Wild Cat Lady, което скоро ще дебютира в българския радио- и тв-ефир, а малко след това ще бъде разпространено и в световен мащаб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !