Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Драго Чая пак се уреди с предаване

отпечатай новината

08.03.2014 09:00 | Видян 1935 пъти

Драго Чая пак се уреди с предаване

Драго Драганов очевидно няма никакво намерение да се пенсионира и остава на хранилка в БНТ за постоянно, научи „Всеки ден". Колежката му и дългогодишна приятелка Марта Вачкова лобирала стабилно за него и Чая се уреди с ново предаване, и то в праймтайма. Певецът и бивш приятел на Лили Иванова, е подготвил своеобразен сериал, посветен на историята на БНТ.

Проектът се казва „55 години от вашия живот" и ще бъде излъчен в точно 55 предавания от понеделник до петък преди „По света и у нас". Поредицата ще проследи развитието на националната медия, започвайки със старта й през 1959 г. Компания на екрана на Драго ще прави неговата колежка Ани Ангелова, а първият им гост ще е легендарният водещ на „Панорама" Иван Гарелов, пише vsekiden.com.

„Пак успя да се уреди. Този човек няма да се махне никога от БНТ, измисля какво ли не, само и само да си запази мястото и хонорарите, които не са никак малки. Хич не го интересува, че никой не го гледа и е вече безкрайно изтъркан образ", недоволстват от снимачния екип на телевизията.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !