Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Русата Златка: Искам да бъда актриса

отпечатай новината

11.03.2014 14:00 | Видян 1836 пъти

Русата Златка: Искам да бъда актриса

Плеймейтката Златка Райкова за пореден път подчерта, че не обръща внимание на нещата, които не я засягат. „Нещо, което не ме засяга пряко просто не му обръщам внимание“, заяви тя пред камерата на BLife. На въпроса какво възмущава Златка в България, тя сподели:

"Докато бяхме в Къщата ни пуснаха материал, в който имаше размирици в София. Ние бяхме изолирани. Тогава се просълзих, не можах да остана безучастна“.

Златка Райкова, по-известна като Русата Златка призна, че никога не се е обиждала на обвинението, че една от създателките на Държавата на Златките. „Никога не ме е обиждало това. Аз никога не съм се слагала в нея и никога не съм се сърдила“, каза още блондинката пред BLife.

„Госпожа Патрашкова видя, че ние с другата Златка сме съвсем различни хора“, добави още Райкова. Тя не скри, че има много покани за клипове и фотосесии, но обясни, че иска да се занимава с кино. „Искам да се снимам във филм. Да бъда актриса. Това е нещо, което ми се отдава и искам да работя в тази посока“, категорична е плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !