Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Жената на Иво Сиромахов го изостави

отпечатай новината

11.03.2014 17:00 | Видян 3758 пъти

Жената на Иво Сиромахов го изостави

След няколкомесечно отсъствие Иво Сиромахов успя да си извоюва специален статут в "Шоуто на Слави", научи "Шоу". Той е част от редколегията на предаването и заедно с Филип Станев водят шоуто, когато Дългия го няма. Трифонов отсъства седмица от екран заради турнето с малките таланти, които се откроиха в състезанието с партньорка на г-н Андреев. В същото време обаче Сиромахов няма постоянен ангажимент към предаването, може да си твори на воля, но е на заплата към фирмата коментират от екипа на шоуто.

Преди време Иво Сиромахов си купи имот в затворения комплекс "Делта хил" известен като пернишкия "Бевърли хилс". В същия комплекс къща има и шефът му Слави, а двамата продължава да ги свързва приятелство, вече и по комшийски. В луксозният имот обаче бившият главен сценарист живее сам. На съпругата му Зорница не ѝ понесло спокойствието сред природата и предпочела да се върне в София. Това обаче довело и до сериозно пропукване във взаимоотношенията им, разказаха пред "Шоу" приятели на двойката.

Зорница споделила, че смята да подаде молба за развод, тъй като вече не се чувства щастлива щастлива в този брак, "Ами, не, не..." отвърна с половин уста  Сиромахов на въпроса на "Шоу" дали се развежда. В следващия момент обаче яростно отсякъл: "Не ме занимавайте с глупости!" и затворил телефона.

За личния живот на сценариста, писателя, актьора и хумориста не се знае много, а и никой не би се интересувал от него ако през годините не беше успял да се превърне в злия гений на Слави. За промяната в характера на Дългия и превръщането му в затворен особняк и параноик, най-много е допринесъл именно "топсценаристът" Сиромахов, пише "Шоу".

"С талант на съвършен интригант за 8 години той успя да се превърне в "сивия кардинал" на Слави Трифонов, а от пет лета насам е човекът, който се ползва с неограничен кредитна доверие при Дългия", говори се в кулоарите на Btv.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !