Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Арън Пол ще замести Пол Уокър

отпечатай новината

15.03.2014 09:00 | Видян 1927 пъти

Арън Пол ще замести Пол Уокър

Синеокият красавец Арън Пол, който притежава магнетичното излъчване на "лошото момче", най-вероятно ще замести Пол Уокър в култовата поредица "Бързи и яростни", съобщава blife.bg. Според продуцентите на филма младият артист има всички физически данни да влезе в кожата на главния герой Брайън О'Конър.

Авторите на филма изпаднаха в затруднение, след като на 30 ноември Пол Уокър загина в катастрофа. За да не провалят поредицата, създателите й трябваше да намерят човек, който да го замести на екрана. Шестте епизода досега донесоха на студията 2,3 млрд. печалба.

Един от мотивите да се спрат на Арън Пол е, че той има опит в подобна продукция. Вече е играл ролята на автомобилен пилот в Need for Speed. Той е почтен и праволинеен механик и пилот. Съгласява се да участва в автомобилно състезание, за да отмъсти за смъртта на свой приятел. Трябва и да спаси гаража си от фалит. Принуден е да навлезе в ъндърграунда, подобно на внедрения полицай, чиято роля изпълняваше Пол Уокър.

Не подлежат на съмнение и актьорските качества на Арън Пол. За участието си в сериала "В обувките на сатаната" той получи две награди "Еми". Превъплъщението му в образа на Брайън О'Конър ще е първата му голяма филмова роля. Артистът има и няколко второстепенни роли.

Според разследването причина за инцидента е високата скорост. Автомобилът, в който е пътувал артистът, е бил управляван от бившия автомобилен състезател Роджър Родас и е летял със 161 км/час. Според доклада от аутопсията ударът е бил толкова жесток, че двамата мъже не са имали никакъв шанс да оцелеят. Спортният автомобил Porsche Carrera GT се ударил странично в дърво и стълб, а купето му се разкъсало на две.

Тялото на Пол Уокър било толкова обгорено, че било трудно да се идентифицира, а множеството травми не позволили на лекарите да използват органи за донорство, каквото било неговото желание.


Източник: "Фигаро"

Снимка: blife.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !