Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Кърнев: Когато си слаб, Дичо те удря

отпечатай новината

17.03.2014 10:15 | Видян 2584 пъти

Кърнев: Когато си слаб, Дичо те удря

В предаването на Карбовски по ТВ7 Митко Кърнев разкри истината за раздялата на Д2 с Дичо десет години по-късно. "Направих всички в групата съдружници, а това беше грешка - изпреварих времето", обясни лидерът на една от най-популярните банди през последните 14 години. Той разказа, че в този период баща му умирал всеки ден.

"Дичо има това качество, когато си слаб, да те удари", сподели Кърнев. "Когато се разделихме, беше много тежка ситуация за мен. за него беше личен и професионален възход, което кара човек да се вземе по на сериозно и да полети", анализира Митко.

"Започна да снима филм и това много го промени. А аз бях лошият шеф, който изисква много от всички. Правех всички песни. движех всичко около групата. Давам си сметка, но го правя заради работата. Влошиха се отношенията ни и се разделихме", допълни Кърнев.

"Човешките отношения в бандите са нещо много сложно", коментира наследникът като вокал на Д2 Дидо. Сега групата пуска нов албум на пазара. Казва се, съвсем символично, предвид разказаното - Феникс. Като птицата, която възкръсва от пепелта.

 

Снимка: svejo.net 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !